Workshop Moda Tendintelor by Ovidiu Buta

25 nov.

Am fost tare incantata si bucuroasa cand am primit invitatia de a participa la Workshop-ul sustinut de Ovidu Buta. Din informatiile care mi-au fost furnizate, va spun si voua cate ceva:

În cadrul workshopului MODA TENDINŢELOR, Ovidiu o sa vorbeasca despre suprematia noului in industria fashion şi va face o radiografie asupra felului in care functioneaza aceasta industrie creativa şi dinamica.

Workshopul MODA TENDINŢELOR durează trei ore (la care se adaugă o oră de Q&A) şi este găzduit în Sala DaVinci din Palatul Universul, clădire bucureşteană cu moştenire istorică şi culturală, ridicată la iniţiativa directorului Stelian Popescu (1875 – 1953), care a dorit să creeze un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioadă, cel mai titrat ziar din România. Sala DaVinci se transformă, astfel, în locul de întâlnire al oamenilor creativi şi pasionaţi, al celor care îşi doresc să fie în pas cu moda, cu arta, şi cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate.

Sambata dimineata inseamna pentru mine somn prelungit, insa sambata aceasta (in speta, maine) va fi o zi speciala. Can`t wait!

ah.. si sa nu uit, merg alaturi de o noua prietena a mea, Catalina.

Un weekend minunat tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: