O stiti pe Andreea Verde?

27 Iul

Daca (inca!!!) nu o stiti pe Andreea Lupescu, aka Andreea Verde, v-o prezint eu.

Despre Verde si ceea ce face ea ati putut afla mai multe in primul interviu realizat de mine, cu Isabelle @Lachatterie si a lor colaborare atat de inspirata, dar si de pe AloMoDa.ro.

Andreea e fashion editor pentru revista ambition, e cadru didactic universitar asociat la Jurnalism, la Universitate, canta in trupa Dekadens, as putea spune o prietena, dar cel mai important: o persoana funny, totdeauna binedispusa, colorata (mai mult verde decat colorata), alaturi de care sa iti petreci o dupa-amiaza de vara, cu paste+vin+limonada+cola+frigarui.

Alaturi de Aleka, am ras, ne-am mirat, am chicotit si ne-am imprietenit si mai tare. Tin sa mentionez ca o stiu pe Andreea doar de cateva luni, cunoscand-o prin prisma muncii cu Dekadens si prin colaborarea cu Lachatterie. Dar nu ne-au fost necesare decat vreo 3 min ca sa „vorbim” aceeasi limba.

Si pentru ca o admir din cauza verdelui indraznez, dar si muncilor pe care le depune zilnic. Si va asigur, o face foooarte bine. Dar nu ma credeti pe cuvant, cercetati si va minunati 🙂 stilul ei vestimental nu poate fi decat unul colorat, plin de prospetime, dar si romantic, indraznet. Se potriveste de minune cu personalitatea ei si graba in care-si petrece (si uneori savureaza) fiecare moment al zilelor.

Dar sa va si exemplific:Andreea poarta rochie H&M si geanta Accesories.

blog Andreea Verde: http://andreea-verde.blogspot.com – asta nu mi se poate intampla mie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: