Creezi sau donezi?

26 nov.

RFB (Romanian Fashion Bloggers) si Club 4×4 Romania te invita la Orange concept store, sambata, 5 decembrie 2009, intre orele 11 si 17, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.

La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit : cei prezenti vor crea accesorii pentru Craciun, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului. Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a ajuta 80 de copii scolari si prescolari din Comuna Braiesti, judetul Buzau.

“ Acest eveniment este continuarea unui vechi proiect care a avut mult success in vara lui 2009 – RFB Creative Party, insa, de data aceasta, cu un scop caritabil. Asocierea cu Clubul 4×4 Romania face ca ajutorul sa ajunga in locuri atat de vitregite, incat nici nu am visat ca exista. Sunt absolut sigura ca vom fi surprinsi de creativitatea si de darnicia bucurestenilor” , Roxana Radu – fondator RFB.

Toate accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de catre RFB si Club 4×4 Romania, iar membrii celor doua comunitati isi vor dona creatiile, alaturi de public si de invitati. De exemplu, designer-ul vestimentar Ludmila Corlateanu a pregatit accesorii din blana ecologica, iar designer-ul de accesorii Agata Seceleanu va dona ingerasi creati din papusi foarte mici si pene de pasare.

Asadar, sambata, 5 decembrie 2009, te asteptam pe calea Victoriei, nr.41, la Orange concept store, intre orele 11 si 17, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii de Craciun.

5 răspunsuri sa “Creezi sau donezi?”

 1. iYli 10/12/2009 la 8:24 pm #

  Mai tu ai fost acolo si noi nu am vorbit?
  Vaiiii ce rusine 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. | iYli | Forta si candoare #Creezi sau donezi? | - 26/11/2009

  […] evenimentului si: Mayra , Diana Stoleru , Andreea , Laura Bucur , Tatiana Ernuteanu , Fata de la Radio Categoria : Evenimente. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You […]

 2. Proiecte şi mulţumiri | R.R - 27/11/2009

  […] acum, înafară de membrii RFB, multele RT de pe Twitter, Diana, Fata de la Radio şi iYli au decis de bună voie şi nesilite de nimeni, să susţină […]

 3. RFB » Episodul final “Creezi sau Donezi?” - 06/12/2009

  […] Fata de la Radio […]

 4. Mulţumirile “Creezi sau Donezi?” | R.R - 06/12/2009

  […] Fata de la Radio […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: