I Love You, Beth Cooper

7 nov.

I Love You, Beth Cooper este povestea unui adolescent proaspat absolvit de pe bancile liceului care este indragostit de cand se stie de cea mai frumoasa, cea mai sexy si cea mai populara fata din scoala. Spre deosebire de multe alte fete, Beth nu este aroganta si nu se crede superioara.

In timpul discursului in cadrul festivitatii de absolvire a liceului, Denis Cooverman prinde curaj si spune in voce tare la microfon de fata cu toti profesorii si parintii care asistau la festivitate, ca o iubeste. Spre surprinderea lui, Beth apare la usa lui in aceeasi seara si decide sa isi petreaca cea mai traznita noapte cu el.

I_Love_You_Beth_Cooper_1246623262_2_2009

I_Love_You_Beth_Cooper_1246623262_0_2009

I_Love_You_Beth_Cooper_1238283460_1_2009

I_Love_You_Beth_Cooper_1238283488_0_2009

Bine ati revenit in lumea adolescentilor! Avem de toate, de la majorete sexy, la batausii scolii si terminam cu tocilarii de toate zilele. Film numai bun de urmarit cu prietenul/a si cu un bol cu floricele de porumb in brate. Ce mai, o desfatare! Avem un inceput abrupt cu tocilarul Denis facnd un gest de neinteles la festivitatea de absolvire (isi declara public dragostea pentru cea mai populara fata din scoala, Beth Cooper, fata care nu stia de existenta lui). Apoi continuam cu abordarea nasosului erou de catre fata. Bineinteles, in scopuri comice. Si finalizam cu o aventura incredibila in cinci. De ce? Pentru ca proaspatului “cuplu” li se adauga inca trei colegi; Rich, cel mai bun prieten al baiatului, un ciudat cu accente gay, indragostit de cinema (spune o gramada de replici din filme – foarte tare!), si inca doua fetiscane, Cammy si Treece, o negresa sexy si o blonduta cam grea de cap (pleonasm?) si astfel incepe cea mai tare noapte a lor! Vixionare placuta!

Reclame

Un răspuns to “I Love You, Beth Cooper”

  1. Dan 09/11/2009 la 10:57 pm #

    I know that girl… she’s from Herooooes 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: