Trend on : Cizmele peste genunchi

29 Oct

main_cizme_genunchi

Una dintre cele mai puternice tendinte in ceea ce priveste incaltamintea acestui sezon este reprezentata de cizmele peste genunchi.

Pentru orice varianta ati opta, un lucru trebuie sa aveti clar in minte: daca nu aveti o inaltime de peste 1.75 m si picioare suple, frumos conturate, nici sa nu va ganditi sa purtati cizme peste genunchi. Acest tip de cizme au fost special create pentru acele femei care au o inaltime si o silueta corespunzatoare, nicidecum pentru mignone. Deci eu imi iau gandul de la cimele acestea 😦

Cizme tip muschetar

chalayan

Dintre toate modelele de cizme ale acestui sezon, cele tip muschetar pot spune ca imi plac cel mai mult. Sunt mai usor de adaptat si avantajeaza un segment mai mare de femei. Desigur ca atunci cand spun cizme muschetar, va apare in minte si voua imaginea Juliei Roberts din “Pretty Woman”. Iar de fiecare data cand va ganditi la ea, analizati si ce trebuie sa faceti pentru a nu arata in felul respectiv… adica ieftin

pucci

Mai precis, evitati cizmele lacuite purtate cu ciorapi plasa, rochiile excesiv de mulate si decoltate, precum si accesorizarea dusa la extrem.

Cizme mulate

Nu stiu de ce atat de multe femei se incapataneaza de ani de zile sa adopte acest tip de cizma, in conditiile in care sunt atat de dificil de purtat. Iar aici nu ma refer la asortarea cu piesele vestimentare din garderoba ci mai ales la ceea ce trebuie sa indeplinesti ca sa poata arata asa cum trebuie.

rodarte

Pentru a purta cizme mulate trebuie in mod necesar sa ai picioare si gambe perfecte. Asta inseamna suple, conturate armonios si lungi. Daca ai gambele cu muschii foarte dezvoltati nu te mai chinui sa porti cizme lungi mulate, caci nu vei face decat sa starnesti hohote de ras. Cauta modele care au carambul mai larg, astfel incat piciorul sa nu para sugrumat de cizma.

stella-mccartney

Sursa: hotcity.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: